Obvestilo o uporabi piškotkov
Spletni portal www.finport.si uporablja piškotke. Seznam, namen in trajanje si lahko podrobneje ogledate tukaj. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnosti nastavitev piškotkov.

OglaševanjeZaposlitev
T: 04/280-1010 | F: 04/280-1019 | E: info@finport.si | S: finport.skype
Navodila in pomočFAQ
Iskanje
 
Koristne povezave
 ViTrade
 GBD OnLine
Top/ Flop
Tečajnica Ljubljanske borze
 DAX v živo
 GBD ETF center
Novice in raziskave
Makro novice
Mnenja analitikov/ Blog
Tedenski pregled dogajanja
 GBD naložbeno priporočilo
Druge naložbene ideje  
Finančni koledar
Makro objave
Kvartalni rezultati podjetij
Skupščine in dividende
(obvezna prijava)
 FINanalize
 Top priložnosti
 Top analitiki
 FINsignali
 FINdiskusije
Izobraževalno središče
Finančni instrumenti  
Temeljna analiza  
Tehnična analiza  
Upravljanje tveganja  
Makro dogodki
Panoge in sektorji
Slovarček izrazov
Orodja in storitve
 FINport
 R.A.N
 MPtrader
 Spletna knjigarna

Razkritja

Dodatne informacije o GBD BPD d.d., investicijskih in pomožnih storitvah, o upravljanju z nasprotji interesov, o finančnih instrumentih in z njimi povezanih tveganjih so vam na voljo v Splošnih pogojih poslovanja GBD BPD d.d. ter njihovih prilogah, ter so objavljeni na spletni strani: www.gbd.si.

GBD BPD d.d. pridobiva informacije (podatke) iz virov, ki jih ima za zaupanja vredne. GBD BPD d.d. ne prevzema odgovornosti za točnost in popolnost podatkov  in ne prevzema odgovornosti za odločitve stranke, ki bi temeljile na podatkih ali analizah oziroma signalih ter ne odgovarja za morebitno neposredno ali posredno škodo in stroške, ki bi nastali iz tega naslova. Uporabniki, ki sprejemajo naložbene odločitve na podlagi objavljenih podatkov, delajo to na svojo odgovornost.

Mnenja, ocene in projekcije v analizah predstavljajo trenutno presojo avtorja na dan, ki je označen v analizi oziroma signalu in ne odražajo nujno mnenja GBD BPD d.d. Analize in signali so lahko predmet sprememb brez predhodnega obvestila. Predlagamo, da se pred poslovanjem s finančnimi instrumenti posvetujete z neodvisnim strokovnjakom.

To sporočilo ni vabilo k nakupu ali prodaji finančnih instrumentov. GBD BPD d.d. posluje oziroma opravlja investicijske in pomožne storitve samo na pobudo stranke.

 

Razkritje deležev GBD naložbenih priporočil

Informacija o vrednotenjih v obdobju od 31.3.2011 do 31.3.2012.